5 billige forbrukslån

Forbrukslån har blitt populært som aldri før. Det er en enkel måte å finansiere det nye kjøkkenet, nye møbler til stua eller kanskje en større utskiftning av hjemmets hvitevarer. Men selv om prosessen med et forbrukslån har blitt enkel, så bør en ikke betale mer enn nødvendig for lånet. Derfor lønner det seg å se etter billige forbrukslån, slik at de månedlige betalinger ikke blir for store. Og siden renten er den største utgiften på et forbrukslån, så er det primært en lav rente du bør se etter. Vi har derfor funnet frem til 5 forbrukslån med en fornuftig rente. Du kan også ta en kikk på www.forbrukslån.no for en større oversikt over ulike lån på det norske markedet.

Bank Norwegian

Bank Norwegian har blitt en ledende aktør innen forbrukslån.  Her kan du kan låne fra kr 5000 og inntil kr 500 000 og lånet kan nedbetales over 15 år. Ved siden av rentene må du også betale et månedlig gebyr på kr 30 og et etableringsgebyr på kr 950 for opprettelse av lånet. Den effektive renten hos Bank Norwegian begynner på 9,59% og går opptil 21,24%. Hvor mye du må betale i rente vil bli avgjort etter en kredittvurdering.

Ovenstående krav er stort sett de samme hos alle banker og finansieringsselskaper.

re:member

EnterCard Norge AS, som eier re:member, hører også til blant de store i Norge. Her kan du låne mellom kr 10 000 og opptil kr 350 000. Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke på å betale tilbake lånet, så lenge det ikke overstiger 12 år. Du må betale et månedlig termingebyr på kr 45 hos re:member og et etableringsgebyr på kr 750. Hvor mye du må betale i rente kommer helt an på kredittvurderingen, men den laveste effektive renten er på 9% og den høyeste på 19,95%. De fleste betaler en rente på rundt 13-14%.

Opp Finans

Opp Finans eies av Gjensidige Bank. Du kan søke om forbrukslån på inntil kr 500 000 hos Opp Finans. Hvor lang tid du kan bruke på nedbetaling av lånet kommer an på lånets størrelse. Ønsker du å låne f.eks. kr 10 000 kan den maksimale nedbetalingstid være på fire år. Mens du kan betale lånet tilbake over 15 år om du låner et beløp på mer enn kr 100 000. Det månedlige termingebyr ligger på kr 50 og ved opprettelse av et lån må du betale kr 950 i etableringsgebyr. Opp Finans tilbyr en rente fra 8% og opp til 19%. Igjen avgjøres renten du må betale av en kredittvurdering. Du bør være oppmerksom på at du må ha fylt 21 år for å søke om lån hos Opp Finans.

Lendo

Lendo er en lånemegler som jobber sammen med flere ulike banker. Når du søker om lån hos Lendo, vil din søknad bli videreformidlet til deres samarbeidspartnere, som da vurderer om de kan sende deg et tilbud om lån. Du kan låne inntil kr 500 000 hos Lendo med en maksimal nedbetalingstid på 12 år. Det månedlige termingebyret er på kr 45 og etableringsgebyret på kr 900.  Hos Lendo er den laveste renten på 8% og den høyeste på 19%. De fleste betaler en rente på rundt 13-14%. Vær oppmerksom på at du må ha fylt 20 år for å søke om lån hos dem.

Komplett Bank

Komplett bank er en forholdsvis ny bank som eies av Komplett Group. Her kan du søke om lån på mellom kr 10 000 og opp til kr 400 000.  Lånet kan nedbetales over maksimalt 15 år. Den laveste renten hos Komplett Bank er på 7,9% og den høyeste på 19,9% per år. Også hos Komplett Bank ligger gjennomsnittsrenten på rundt 14%. Ved siden av rentene må du også betale et termingebyr på kr 35 og et etableringsgebyr på mellom kr 490 og kr 1950.  Dette gebyret fastsettes ut fra hvor mye du skal låne. Hos Komplett Bank må du ha fylt 20 år for å kunne søke om lån.